Acasa
 
 
informatii
 
RIVA - obiectivul nostru

Inca de la infiintarea sa, in 1993, RIVA a avut ca obiectiv principal asigurarea unei game cat mai complete care sa raspunda prin produse de cel mai inalt nivel calitativ necesitatilor in domeniul zootehniei si in domeniul industriei alimentare.

Vizitand site-ul nostru, veti observa ca partenerii nostri sunt lideri pe piata mondiala in productia de echipamente pentru cresterea pasarilor si porcilor, pentru abatorizare (carne alba), echipamente de procesare pentru industria alimentara, echipamente pentru FNC-uri, echipamente pentru instalatiile de bio diesel, bio gaz, rendering etc.


RIVA - oferta noastra

Nu oferim doar echipamente, ci ne straduim sa punem la dispozitia clientilor nostri toate cunostintele si experienta acumulate de noi in timp, usurandu-le munca si incercand sa reducem cat mai mult costurile ulterioare achizitionarii echipamentelor noastre. Oferta este valabila si pentru proiectele finantate prin Fondurile Europene, stiut fiind faptul ca aceste programe de finantare se adreseaza intreprinzatorilor dornici sa inceapa o afacere prospera sau sa-si modernizeze afacerea indeplinind noile reglementari ale Comunitatii Europene prin achzitionarea de echipamente si instalatii fabricate in Uniunea Europeana.


RIVA - echipa noastra

Echipa noastra, specialisti in comert exterior, ingineri tehnologi in industria alimentara, ingineri zootehnisti va stau la dispozitie cu toate informatiile si detaliile necesare pentru a pune bazele unei afaceri prospere sau pentru sporirea profitabilitatii afacerii dumneavoastra.

Si reusim: ne vin in ajutor partenerii nostri ale caror rezultate sunt vizibile si remarcabile in intreaga lume.

Doriti sa va convingeti? Vizitati standul nostru la expozitia anuala Indagra din Bucuresti.

Nu avem o alta carte de vizita mai graitoare decat rezultatele excelente obtinute de clientii nostri.

Va asteptam la urmatorul congres al clientilor multumiti.