Acasa
 
 
Marel - Tratare ape uzate
Haarslev
Ottevanger
Marel Poultry
MAREL - Further Processing
Xucla
 

Marel Watertreatment - Statii pentru tratarea apelor reziduale

Divizia de tratare a apelor uzate industriale din grupul Marel, este specializata in furnizarea de sisteme pentru tratarea apelor reziduale, pentru separarea namolului de apa si deshidratarea namolului. Experienta firmei Marel se axeaza in principal pe industria procesarii alimentare. Interesul deosebit al specialistilor de la Marel in cunoasterea aprofundata a proceselor de productie, manifestat de-a lungul anilor, s-a materializat in numeroasele sisteme vandute la nivel mondial cu aplicatii in industria procesarii carnii rosii, carnii albe, peste si zootehnie. Si nu s-au limitat doar la aceste industrii: au inclus pe lista lor aplicatii pentru apele reziduale provenite din industria textila, rendering, solutii pentru comunitatile locale etc.

Proiectele variaza de la consultanta la solutii "la cheie", de la sub-sisteme la solutii integrale. Acestea pot fi unitati de flotare, sisteme de tratare biologica anaeroba sau aeroba, ca de altfel si unitati pentru deshidratarea sau digestia namolului.

Marel aduce un plus de valoare afacerii dumneavoastra - de la consultanta, proiectare si productie pana la instalarea si implementarea completa, incluzand instruirea corespunzatoare a operatorilor.
Multe dintre componentele sistemelor livrate, cum ar fi sistemele de aerare, sitele si unitatile de flotare, sunt produse in fabricile proprii din Olanda sau China.

Si pentru ca apele reziduale nu au o compozitie standard (gradul de poluare variaza in functie de industrie si procesul de productie utilizat), sistemele de tratare sunt intotdeauna proiectate conform cerintelor clientului si situatiei din locatia acestuia. Aceste aspecte garanteaza sisteme cu un raport corect eficienta - pret si obtinerea tuturor caracteristicilor prestabilite pentru efluent. Acest aspect include tratarea in scopul reutilizarii apelor reziduale industriale si chiar transformarea in apa potabila.

Sistemele Marel sunt eficiente, usor de utilizat si se caracterizeaza prin costuri scazute pentru intretinere.
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului.