Acasa
 
 
Marel - Tratare ape uzate
Haarslev
Ottevanger
Marel Poultry
MAREL - Further Processing
Xucla
 

Ottevanger Milling Engineers - FNC-uri, mori de faina, fabrici pentru hrana animalelor de companie, silozuri, sisteme pentru manevrare

Ottevanger Milling Engineers este printre companiile olandeze din varful ierarhiei, specializata in proiectarea si fabricarea de echipamente si fabrici complete pentru industria de procesare a graului si a nutreturilor combinate, pentru hrana animalelor de companie, pentru hrana pestilor, precum si echipamente si fabrici pentru productia de peleti. Nu se limiteaza doar la atat: OTTEVANGER va ofera silozuri, sisteme pentru manevrare, control electric si automatizare. Inca din 1960, proiectarea, fabricarea si instalarea proiectelor "la cheie" a devenit principala noastra activitate. In prezent acest lucru se realizeaza in fabricile noastre moderne din Aalten si Moerkapelle, utilizandu-se ultima tehnologie in domeniu.

Eficienta si fiabilitatea echipamentele Ottevanger sunt recunoscute pe plan mondial; in cazul instalatiilor prevazute cu control computerizat, se poate asigura asistenta tehnica prin intermediul unui modem conectat la birourile noastre din Olanda.
Ottevanger - partenerul ideal

Cunostintele noastre avand la baza zeci de ani de cercetare si experienta, fac din Ottevanger partenerul ideal pentru realizarea proiectelor dvs., incepand de la faza de proiectare si terminand cu "livrarea la cheie" si instruirea operatorilor.

Prezentare OTTEVANGER:

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului.