Acasa
 
 
Marel - Tratare ape uzate
Haarslev
Ottevanger
Marel Poultry
MAREL - Further Processing
Xucla
 

Haarslev Industries - o companie dedicata tehnologiei de procesare

Haarslev Industries este o companie dedicata tehnologiei de procesare, oferind solutii eficiente pentru protejarea mediului inconjurator. Furnizam sisteme si echipamente complete pentru procesarea subproduselor animaliere, a deseurilor casnice, a namolului provenit din canalizari, pentru obtinerea de bio-combustibili si bio-masa din resturile provenite din productia de hrana si bauturi.

Divizia Reciclare Proteine: rendering, peste si DDGS

Solutii si echipamente pentru reciclarea proteinelor din subprodusele animaliere de la vaci, porci, peste, pasari, sange si pene.

Divizia pentru mediu: namol, biomasa si biocombustibil

Echipamente de procesare pentru deshidratarea namolului provenit din canalizarile industriale sau municipale. Echipamente pentru productia primara si secundara de biocombustibil din turba, rumegus, resturi de lemn si vegetatie, reziduuri de fermentatie si resturi organice. Uscarea unei game largi de biomasa.

Service: Instalare, Servicii post-vanzare & piese de schimb

Haarslev Industries pune la dispozitia clientilor toate informatiile necesare pentru instalarea si buna functionare a echipamentelor furnizate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Prezentare HAARSLEV:

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul producatorului.